Υγεία

Τεστάρετε αν έχετε κοροναϊό με χορηγία του Μπιλ Γκέιτς, που προειδοποιούσε για πανδημία!

Ο Bill Gates ο οποίος εδώ και 2 χρόνια προειδοποιεί πως «θα έχουμε εκατομμύρια νεκρούς από πανδημία στα επόμενα 10 χρόνια», έρχεται σήμερα να σας προμηθεύσει το επόμενο κιτ δοκιμής κοροναϊού. Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς σύντομα θα αρχίσει να διανέμει κιτ δοκιμών στο σπίτι για τους κατοίκους της περιοχής του Σιάτλ που υποψιάζονται ότι έχουν προσβληθεί με τον Covid-19, σύμφωνα με τους Seattle Times.

Δοκιμαστικά κιτ θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα μόλις αυτή την εβδομάδα, μέσω ενός εργαστηρίου που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα, και θα μπορούσε να ξεκινήσει να δοκιμάζεται από εκατοντάδες ημερησίως με κλιμακούμενες διαθεσιμότητες τις επόμενες εβδομάδες. "Αν και υπάρχουν πολλά που πρέπει να εκπονηθούν, αυτό έχει τεράστιες δυνατότητες να μετατραπεί στην παλίρροια της επιδημίας", δήλωσε στους Times, ο Scott Dowell, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την προσπάθεια ανταπόκρισης επί του Covid-19 από το ίδρυμα. "Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα από την πλευρά μας, έχοντας παρακολουθήσει και εργαστεί σε αυτό σε άλλα μέρη του κόσμου, είναι η ταυτοποίηση των ανθρώπων που είναι θετικοί για τον ιό, έτσι ώστε να μπορούν να απομονωθούν και να μεριμνήσουν με ασφάλεια και η ταυτοποίηση με τις επαφές τους, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να βρίσκονται σε καραντίνα”, δήλωσε ο Dowell. Η μητροπολιτική περιοχή του Σηάτλ ήταν η περιοχή που ο ιός προσέβαλε περισσότερους ανθρώπους στη χώρα, με 16 θανάτους και 128 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις. Το ίδρυμα Gates έχει δαπανήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για την προσπάθεια αντιμετώπισης των ιών και έχει δεσμεύσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια για την περιοχή του Σηάτλ.

Ο Trevor Bedford, βιολόγος στο Κέντρο Έρευνας Καρκίνου του Fred Hutchinson, προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πραγματικές περιπτώσεις στο Σιάτλ θα μπορούσαν να είναι περίπου 600. Ο Bedford δήλωσε ότι οι περιπτώσεις θα μπορούσαν να φτάσουν στον αριθμό των 12,000 έως 30,000 μέχρι το τέλος του μήνα, αν δεν υπήρχαν μέτρα περιορισμού για να επιβραδύνουν τον ρυθμό μετάδοσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ