Υγεία

Σεισμός στην Αττική: Κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια - Σε επιφυλακή τέθηκαν όλες οι τοπικές Μονάδες Υγείας

Κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια έχει δεχθεί την τελευταία ώρα το ΕΚΑΒ μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Αττική. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι τραυματισμοί δεν αναφέρονται ως σοβαροί.

Το ΕΚΑΒ επισημαίνει ότι εφημερεύουν τα νοσοκομεία Θριάσιο, Ερυθρός, Ιπποκράτειο. Επίσης έχει τεθεί σε επιφυλακή το «Αττικόν».

Με εντολή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι Μονάδες Υγείας της ευρύτερης περιοχής, όπου σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός με επίκεντρο την περιοχή μεταξύ Μάνδρας και Μαγούλας.

Παράλληλα, οι νοσηλευόμενοι στο Δαφνί έχουν μεταφερθεί προληπτικά στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται