Τι ακριβώς περιμένουν στην Βρετανία; Σύμβαση-μαμούθ για μεγάλες τέντες μαζικών θανάτων!

Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει αναθέσει μια σειρά συμβάσεων για να προετοιμαστεί για ένα σενάριο «μαζικής θνησιμότητας», όπου τα θύματα θα πρέπει να νοσηλεύονται ή να φυλάσσονται σε τεράστιες τέντες τύπου πανδημίας κορονοϊού, αναφέρει μεγάλη βρετανική εφημερίδα.

Σε μια ανατριχιαστική ηχώ των πιο σκοτεινών ημερών της κρίσης Covid-19, παραγγέλνονται μεγάλες κατασκευές για την προετοιμασία αυτού που το υπουργείο αποκαλεί «ένα σημαντικό περιστατικό που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων που θα μπορούσαν να υπερβούν την υπάρχουσα χωρητικότητα αποθήκευσης σωμάτων».

Χωρίς να είμαστε τρομολάγνοι, οι προετοιμασίες του βρετανικού ΥΠΕΣ, είναι κάτι που αναφέρει σύσσωμος ο βρετανικός τύπος, χωρίς να αποσαφηνιστεί το για ποίο λόγο λαμβάνουν χώρα όλες αυτές οι προετοιμασίες.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News