Ρωσικό κτύπημα σε αμερικανική εταιρία στην Ουκρανία – Επιθέσεις με 1000+ drones ετοιμάζει η Μόσχα

Σύμφωνα με την πολωνική αστυνομία, το drone πυροδοτήθηκε κατά την συντριβή του στο έδαφος, καταστρέφοντας τζάμια παραθύρων σε κοντινά κτήρια (από το ωστικό κύμα της έκρηξης). Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κάποιος ντόπιος, ανέφεραν οι αρχές.

Ο ουκρανικός τύπος μεταδίδει με σιγουριά πως το drone που έπεσε στην Πολωνία ήταν ρωσικό και μάλιστα στρατιωτικού τύπου, της σειράς Shahed. Μάλιστα κάποια ουκρανικά μέσα κατηγόρησαν την Βαρσοβία πως αποκρύπτει εσκεμμένα την προέλευση και τον τύπου του drone.

Φυσικά ο στόχος του ρωσικού drone δεν βρίσκονταν εντός της Πολωνίας, αλλά εντός της γειτονικής Ουκρανίας. Το UAV εκτράπηκε από την πορεία του για άγνωστο λόγο, ίσως εξαιτίας της δράσης κάποιου ουκρανικού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News