Έτσι εξουδετερώθηκε η ιρανική αεράμυνα: Η Μοσάντ είχε «σπείρει» στο Ιράν αυτόματους πυραύλους Spike

Εκπληκτικά πλάνα που δημοσίευσε ο IDF απεικονίζουν πράκτορες της Μοσάντ να βοηθούν την εκτεταμένη επιχείρηση από το εσωτερικό του Ιράν. Νέες εικόνες που δημοσίευσαν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να παρουσιάζουν υπολείμματα ισραηλινής κατασκευής πυραυλικών συστημάτων Spike που έμειναν πίσω μετά το αρχικό κύμα επιθέσεων.

Σύμφωνα με το The War Zone, η παρουσία αυτών των συστημάτων εντός ιρανικού εδάφους υποδηλώνει ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να έχει την ικανότητα να χειρίζεται τον Spike εξ αποστάσεως.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Press TV του Ιράν κάλυψε την φερόμενη παρουσία υπολειμμάτων πυραύλων Spike στο Ιράν. «Οι ιρανικές δυνάμεις πληροφοριών ανακάλυψαν προσαρμοσμένους εκτοξευτές πυραύλων Spike... σχεδιασμένους για την καταστολή της αεράμυνας του Ιράν, εξοπλισμένους με αυτοματισμό που βασίζεται στο διαδίκτυο και συστήματα τηλεχειρισμού», ανέφερε το πρακτορείο στο Telegram τη Δευτέρα.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News