Ρεσιτάλ Τούρκων «ιστορικών»: Ψέματα λένε οι Πόντιοι, οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονίες!

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία διαστρεβλώνει την ιστορία. Με αφορμή την θλιβερή επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, όχι ένα αλλά δύο απαράδεκτα άρθρα, του Τουρκικού Τύπου όχι μόνο βάλλουν κατά της Ελλάδας, αλλά παραποιούν και προσβάλλουν για άλλη μια φορά την ιστορία, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν έχει κάνει καμία γενοκτονία των Ποντίων η Τουρκία, αλλά πως η Ελλάδα ήταν αυτή που διέπραξε γενοκτονίες Τούρκων στην Τριπολιτσά και στα νησιά!

«Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς βρίσκονται στο πλευρό του Πόντου εναντίον της Τουρκίας. Ενώ οι Ποντιακές οργανώσεις πραγματοποιούν τις σκοτεινές τους δραστηριότητες μέσω των οργανώσεων AHEPA και AHI, υπάρχουν τα λεγόμενα μνημεία γενοκτονίας που έχουν στηθεί κατά της Τουρκίας σε 55 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας».

Το δεύτερο άρθρο πάει ακόμη παραπέρα. Ο αρθρογράφος Halil Özsaraç του Αydinlik.com.tr καταρχάς με περίσσια προκλητικότητα αναφέρει ότι «Η Ελλάδα ιδρύθηκε από μια στιγμιαία «παύση» των Τούρκων και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία γνώρισε μια σειρά «δισταγμών» για το αν θα αντισταθεί στον ιμπεριαλισμό ή όχι, και υπέστη σταδιακές γεωπολιτικές απώλειες στη Θάλασσα των Νησιών» (σ.σ. εννοεί το Αιγαίο).

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News