Κομπάζει το Ιράν: Ισραήλ ξέρουμε που κρύβεις τα πυρηνικά σου – Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης

Φρουροί Επανάστασης στο Ιράν κομπάζουν πως έχουνε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ. Ταυτόχρονα ο επικεφαλής του Σώματος Πυρηνικής Προστασίας διαβεβαίωσε ότι το Ιράν είναι «έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή» από το Ισραήλ ενώ το Τελ Αβίβ, δύο φορές ματαίωσε τα αντίποινα στο Ιράν και στρέφεται στη Ράφα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διπλωματικός μαραθώνιος, προκειμένου να αποτραπεί ανάφλεξη, η οποία θα έχει ολέθριες επιπτώσεις για όλη την περιοχή. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί αμερικανικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι δύο φορές την περασμένη εβδομάδα ματαίωσε το Ισραήλ τα στρατιωτικά αντίποινα στο Ιράν, γεγονός που αν ισχύει δείχνει ότι αποδίδουν οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ.

Σε αναθεώρηση του «πυρηνικού του δόγματος» εν μέσω ισραηλινών απειλών, θα μπορούσε να προχωρήσει το Ιράν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ανώτερος διοικητής των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, εγείροντας ανησυχίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, για το οποίο οι Ιρανοί ανέκαθεν υποστήριζαν ότι είναι αυστηρά για ειρηνικούς σκοπούς.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News