Ισραήλ: Το Ιράν «πέταξε» 50 εκατομμύρια δολάρια τώρα να περιμένει την ανηλεή απάντησή μας

Φαίνεται ότι πλέον μετράμε αντίστροφα για την «απάντηση» του Ισραήλ προς το Ιράν, καθώς ολοκληρώθηκε το πέμπτο Πολεμικό Συμβούλιο στο Τελ Αβίβ και αποφασίστηκε να εφαρμοστούν τα αντίποινα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου είναι αποφασισμένη να αντιδράσει, με όποιους κινδύνους συνεπάγεται κάτι τέτοιο για μία συνολικότερη ανάφλεξη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων σχετικά και με το εάν θα πρέπει να εξασφαλιστεί η αποδοχή του σχεδίου από τους συμμάχους και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ. Να σημειώσουμε ότι στο πολεμικό συμβούλιο της Κυριακής, είχε αποφασιστεί να υπάρξει αντίδραση και δεν είχαν καταλήξει στο «πώς» και στο «πότε». Αξιωματούχος είχε σχολιάσει ότι «η απάντηση θα δοθεί στο μέγεθος και σε ημερομηνία που θα αποφασίσει το Ισραήλ».

Εκτιμώμενο στρατιωτικό κόστος των επιχειρήσεων του Ιράν με βάση τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι οι 110 βαλλιστικοί πύραυλοι κόστισαν περίπου 30 έως 50 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News