Καταρρέει το μέτωπο: «Χαριστική βολή» για το Κίεβο η έλλειψη σε εξοπλισμό, πυρομαχικά και δολάρια

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, αφού Ουκρανική επίθεση δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αποκομίζοντας μικρά εδαφικά οφέλη με δυσανάλογο μεγάλο κόστος σε απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και καταστροφές σε πληθώρα οπλικών συστημάτων και μέσων.

Τώρα τέσσερις μήνες μετά επαληθευόμαστε πλήρως, αφού σύμφωνα με Ρωσικό ΜΜΕ, μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτικών συμβούλων γράφουν στο Defense News ότι η Ουκρανία δεν θα μπορεί πλέον να αναλάβει την πρωτοβουλία. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η έλλειψη επαρκούς ποσότητας στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού για αυτό.

Ένα είναι βέβαιο τελικά, ότι τυχόν πολύμηνη διάρκεια του πολέμου στην Μ.Ανατολή θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την Ουκρανία.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News