Ο κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809: Πρώτη φορά στα χρονικά κρατήθηκε σε φυλακή πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ο κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809 -σ.σ. Ντόναλντ Τραμπ - παραδόθηκε στις αρχές στη φυλακή της κομητείας Φούλτον μετά την ποινική δίωξη στις 14 Αυγούστου με κατηγορίες όπως εκβιασμός, συνωμοσία, ψευδείς δηλώσεις και ζητώντας από έναν δημόσιο υπάλληλο να παραβιάσει τον όρκο του.

Ο 77χρονος μεγιστάνας παρέμεινε στη φυλακή της κομητείας Φούλτον για περίπου 20 λεπτά και αποχωρώντας κατήγγειλε την «παρωδία δικαιοσύνης» και την «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024 από τις αρχές στην πολιτεία Ατλάντα, όπου του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφόρτωσε στο X (το πρώην Twitter) την ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε εχθές κατά τη σύλληψή του στο κρατητήριο του δικαστηρίου της κομητείας Φούλτον στην Ατλάντα, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στον εν λόγω ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από δυο χρόνια και πλέον.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News