Πέπλο μυστήριου για το που βρίσκεται ο αρχηγός της Wagner - Εκτιμήσεις για Πούτιν και Πριγκόζιν

Παρόλο που μετά τη συμφωνία για ανακοπή της προέλασης της Wagner προς την Μόσχα, έγινε γνωστό ότι Πριγκόζιν θα μετακομίσει στη Λευκορωσία, ένα πέπλο μυστήριου επικρατεί στο που βρίσκεται ο αρχηγός των μισθοφόρων ενώ εντύπωση προκαλεί και η «ασυνήθιστη σιωπή του στα κοινωνικά του δίκτυα»

Πριν από λίγες ώρες, ακόμη, ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις βρήκαν στο γραφείο του αρχηγού της Wagner σακούλες με μετρητά, έξι όπλα, λευκή σκόνη και δύο διαβατήρια, το ένα με την ονομασία «Βλαντιμίρ Μπομπρόφ» και το άλλο με το όνομα Πριγκόζιν, με διαφορετική ωστόσο φωτογραφία, όχι του ιδίου αλλά ενός αγνώστου.

Για ένα δυσοίωνο μέλλον για τον Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει λόγο και ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Κασιάνοφ, ύστερα από τις εκτιμήσεις ξένων αναλυτών.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News