Άμεση ανάγκη για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η προμήθεια drones καμικάζι αλλά και άλλων μη επανδρωμένων

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Ιδιαίτερα εμάς ως Ελλάδα μας ενδιαφέρει η ραγδαία ανάπτυξη drones πολλαπλών αποστολών και χρήσεων που έχει αναπτύξει η τουρκική πολεμική βιομηχανία, τα οποία θα αποτελέσουν μεγάλη απειλή σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία.

Ωστόσο επειδή η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, προτείνουμε την άμεση αγορά σε μεγάλους αριθμούς drones καμικάζι, κάτι που έχει κάνει η αμυνόμενη Ουκρανία.

Είναι προτιμότερο η Ελλάδα, να έχει 1 λιγότερο μαχητικό αεροσκάφος F-16, που σύμφωνα με πρόσφατες τιμές αγοράς κοστίζει 200 εκατομμύρια δολάρια και με τα ίδια χρήματα να αγοράσει 200 UCAV περίπου ή 800 USV.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News