Φρικτό σκηνικό στο Μπαχμούτ -Αμερικανός μισθοφόρος:Το προσδόκιμο ζωής είναι 4 ώρες στην πρώτη γραμμή

Καθώς ο χειμώνας ξεθωριάζει και η άνοιξη πλησιάζει, στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εικάζουν μια νέα επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις. Οι πρώτες γραμμές μετατοπίστηκαν στο Μπαχμούτ, μια πόλη στην ανατολική Ουκρανία, τον Ιούλιο του 2022 και σύμφωνα με τον πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ Τρόι Όφενμπέκερ (Troy Offenbecker), το σκηνικό είναι φρικτό.

Ο Όφενμπέκερ, ο οποίος πολεμά στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας που αποτελείται από ξένους στρατιώτες, είπε στο ABC News ότι όταν ένας Ουκρανός στρατιώτης πολεμά στην πρώτη γραμμή στο Μπαχμούτ, το προσδόκιμο ζωής του είναι μόνο περίπου τέσσερις ώρες.

Οι μάχες έχουν αυξηθεί στο Μπαχμούτ καθώς η Ρωσία κατεύθυνε τις δυνάμεις της εκεί από το περασμένο καλοκαίρι για να καταλάβει την πόλη. Αλλά όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου, η Ρωσία αντιμετώπισε σκληρή αντίσταση από τα ουκρανικά στρατεύματα.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News