Ελληνο-αιγυπτιακή απάντηση στις υπερπτήσεις της Άγκυρας πάνω από το Αιγαίο–Βγαίνει το Αμπντουλχαμίντ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Το 4ο γεωτρύπανό της ετοιμάζεται να βγάλει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο. Το Αμπντουλχαμίντ σταδιακά θα πάει σε όλη την «Γαλάζια Πατρίδα» δήλωσε ο Μελίχ Χαν Μπιλγκιν Γενικός Διευθυντής της Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Ομέρ Τσελίκ έκανε νέες απαξιωτικές δηλώσεις.

"Μπορώ να σας πω ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν και θα γυρίζουν στον αέρα. Για να ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε εμείς. Δύναται να υπάρχει τέτοιος ΥΠΕΞ;", είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.

Η Αθήνα δεν πρόκειται να δεχθεί καμία αμφισβήτηση της κυριαρχίας της και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εξαγγελθείσα νέα έξοδο του 4ου πλωτού γεωτρύπανου της Τουρκίας «Αμπντουλχαμίντ Χαν».

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News