Ιστορία
Ενημερώθηκε στις:

Σποτ του Πολεμικού Μουσείου για την Επέτειο 200 ετών από το 1821

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από το 1821, έχει δημιουργήσει ένα σποτ τριάντα δευτερολέπτων, με στόχο να αναδειχθεί η διαχρονική, ιστορική και πολιτισμική συμβολή του μουσείου, καθώς η δημιουργία οπτικοακουστικού ερεθίσματος στο κοινό για τον πάνδημο επετειακό εορτασμό.

Ανάλογο σποτ θα προβάλλεται σε όλα τα σημεία εισόδου τουριστών στη χώρα μας (αεροδρόμια, λιμενικούς σταθμούς κλπ), με μέριμνα του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας.

Γι' αυτά ενημέρωσε ο αντισμήναρχος Δημήτρις Φωτόπουλος, Διευθυντής Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Τρίπολης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί