Πολιτισμός
Ενημερώθηκε στις:

Βρετανία - Ελλάδα με το ποδήλατο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την οργάνωση που θέλησε να ευαισθητοποιήσει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αφού οι ποδηλάτες τερματίζουν στην Αθήνα την Κυριακή 28 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την καμπάνια αυτή που μεταφράζεται σε μία διαδρομή 3.100 χλμ, υλοποιούν η η αθλήτρια ποδηλασίας Βασιλική Βουτζαλή, σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου και οι ποδηλάτες Γιάννης Ευθυμίου, Βασίλης Κόρδας, Στέφεν Στράιχ και Σταύρος Σούμας. Την ομάδα με την είσοδό της σε ελληνικό έδαφος συνοδεύει και ο αθλητής ΑμεΑ Χρήστος Κορομηλάς άτομο με αναπηρία όρασης, Πρόεδρος Ιωνάς ΑμεΑ ΟΑΚΑ, μέλος Δ.Σ του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Πριν την Αθήνα, η ομάδα των ποδηλατών θα κάνει στάση στη Θήβα, με το Δήμο Θηβαίων να οργανώνει εκδήλωση υποδοχής το Σάββατο, 27 Αυγούστου, στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 7μμ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο