Αντρέα Μποτσέλι
Πολιτισμός
Ενημερώθηκε στις:

Ρεκόρ προβολών η "μοναχική" συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι στον καθεδρικό του Μιλάνου

Η διάρκειας 25 λεπτών συναυλία του διάσημου Ιταλού τενόρου, υπό τον τίτλο «Music for Hope», που μεταδόθηκε ζωντανά, προσέλκυσε τον ενδιαφέρον έως και 2,8 και πλέον εκατομμυρίων ταυτόχρονων θεατών, το μεγαλύτερο ταυτόχρονο κοινό για ένα live stream κλασικής μουσικής στην ιστορία του YouTube, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατομμύρια views από ολόκληρο τον πλανήτη τις πρώτες 24 ώρες, που ανέβηκε, ενώ έως σήμερα το πρωί είχε φθάσει τις 35 εκατομμύρια προβολές.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι ακόμη και πριν την έναρξη του Livestreaming ένα εκατομμύριο «θεατές» είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες για να ακούσουν την ερμηνεία του Ιταλού τενόρου.

Σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου που ξεπέρασε τις υψηλότερες προσδοκίες μας. Ήταν μια τεράστια τιμή και προνόμιο να «δανείσω» τη φωνή μου στις προσευχές εκατομμυρίων ανθρώπων, συγκεντρωμένων σε μια αγκαλιά – ένα μικρό, μεγάλο θαύμα του οποίου ολόκληρος ο κόσμος ήταν πρωταγωνιστής και που επιβεβαιώνει την αισιοδοξία μου για το μέλλον του πλανήτη μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ