Κυβέρνηση

Βορίδης: Αμέριστη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Δεν εμπιστεύομαι άλλο Πρωθυπουργό"

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Η απλή αναλογική δεν μπορεί να εξασφαλίσει σταθερές κυβερνήσεις», ζητώντας εμμέσως την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ψηφοφόρων.


«Και κομματική πειθαρχία να μπει εγώ το ξεκαθαρίζω, δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του

Ανάμεσα στις 21 και 26 Απριλίου θα προκηρυχθούν οι εκλογές, έκανε γνωστό μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σε συνέχεια της γνωστοποίησης από τον πρωθυπουργό το πρωί της Τρίτης, ότι οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαΐου.

«Τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω των εκλογών στις 19 και 22 Μαΐου» έκανε γνωστό ακόμη ο ίδιος.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ανάμεσα σε άλλα πως η στρατηγική της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία.

«Η απλή αναλογική δεν μπορεί να εξασφαλίσει σταθερές κυβερνήσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στα προβλήματα που για παράδειγμα αντιμετωπίζει η Γερμανία από το σύστημα της απλής αναλογικής.

Ερωτηθείς για το αν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό, πλην Μητσοτάκη, επισήμανε: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον πέρα απο Μητσοτάκη». «Και κομματική πειθαρχία να μπει εγώ το ξεκαθαρίζω. Δεν πρόκειται να ψηφίσω άλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για πρόσωπο κοινής αποδοχής στην πρωθυπουργία μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν χωρίς να ξέρουν ποιον θα έχουν πρωθυπουργό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...