Κυβέρνηση

Πυρά Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: "Η Δικαιοσύνη πάντοτε ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα"

Φωτιά έχει πάρει η αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επίσκεψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις Τσίπρα μετά την επίσκεψη του δεύτερου στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

«Είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επίσκεψή του στην Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

«'Αλλωστε η Δικαιοσύνη πάντοτε ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα. Και της έχουμε εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ