Κυβέρνηση

ΝΔ: Ο Κυρανάκης απαιτεί εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για τη διαγραφή Μπογδάνου!

«Εξηγήσεις» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε ότι περιμένει, ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναφορικά με την απόφαση διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κυρανάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση, είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια».

«Πρέπει και θα φαντάζομαι πως σύντομα, θα δοθούν εξηγήσεις, από όλες τις πλευρές», ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε από ποιον περιμένει τις εξηγήσεις. Εξέφρασε επίσης την άποψή του ότι η διαγραφή Μπογδάνου θα συζητηθεί και σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αναφορικά με το αν έχασε ή κέρδισε ο πρώην (πλέον) βουλευτής της ΝΔ, ο κ. Κυρανάκης είπε ότι η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει κομματικό κόστος για τον ίδιο: «Με κομματικό κόστος λέει την άποψή του. Η άποψή του συνοδεύτηκε από μια διαγραφή, αυτό έχει κομματικό κόστος για τον ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...