Κυβέρνηση

Κικίλιας: «Όσο γρηγορότερα εμβολιαστούμε τόσο γρηγορότερα θα χτίσουμε τείχος ανοσίας»

Επίσκεψη στη Ρόδο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, αλλά και γενικότερα για ζητήματα της αρμοδιότητάς του πραγματοποιεί σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας,

Ο υπουργός Υγείας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επισκέφθηκε το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στην Κοινότητα των Καλυθιών, όπου ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα λειτουργίας του αλλά και την πορεία των εμβολιασμών.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Κικίλιας τόνισε την ανάγκη να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος για να αποκτήσουμε το συντομότερο τείχος ανοσίας και για να υπάρξουν ανάλογα οφέλη στην τουριστική κίνηση. Σε ανάλογες δηλώσεις προέβησαν και οι βουλευτές, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποφάσισε να προβεί σε καμπάνια ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς.

Τον Βασίλη Κικίλια συνοδεύουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η ελληνογαλλική συμφωνία είναι κολοσσιαίας σημασίας και αλλάζει το status quo σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο-Τα "δώρα" των νέων [email protected]

To ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκρυπτογραφεί σε πρωτότυπη ανάλυση την σημασία της νέας Ελληνογαλλικής Στρατηγικής Αμυντικής...