Κυβέρνηση

Περιοδεία της υπ. Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες το πρωί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία θα έχει μέχρι και αύριο Σάββατο, επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς της αυτοδιοίκησης, ενώ θα επισκεφθεί και αρχαιολογικούς χώρους.

Το πρόγραμμα των επισκέψεών της σήμερα, περιλαμβάνει αυτοψία στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής, αλλά και αυτοψία στο υπό κατασκευή Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς. Η κ. Μενδώνη θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο Φαιστού, ενώ αμέσως μετά θα συναντήσει τον δήμαρχο. Η υπουργός θα ολοκληρώσει αύριο τις επαφές και τις επισκέψεις με συναντήσεις με τους δημάρχους Αγίου Νικολάου και Μαλεβιζίου, αυτοψία στα Νεώρια και στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου και στη συνέχεια σύσκεψη με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και βουλευτές.

H υπουργός Πολιτισμού, ξεκίνησε χθες την επίσκεψή της στην Κρήτη, με αυτοψία στο έργο του Νέου Αερολιμένα Καστελίου και συνάντηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος, ενώ αμέσως μετά είχε επαφές με τον περιφερειάρχη Κρήτης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και του υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ