Κυβέρνηση

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σκάνδαλο με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Με νέα ανακοίνωσή της επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της απομάκρυνσης του πρέσβη της Βενεζουέλας από την Αθήνα και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για θράσος και υποκρισία.

Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ σημειώνει:

«"Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα" έγραφε ο κ. Τσίπρας στον Ν. Μαδούρο, χαρακτηρίζοντας την πλήρη συγκάλυψη "πολιτική ωριμότητα". Αυτό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσει τον κ. Τσίπρα στο πλευρό των θυμάτων. Το θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.

ΥΓ. Ακόμη περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ποιο ήταν το στέλεχος που σύμφωνα με το θύμα ζητούσε σιωπή, ακολουθώντας προφανώς τη γραμμή του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου