Κυβέρνηση

Γεωργιάδης: Μοιραία αύξηση κρουσμάτων με το άνοιγμα - Να μη γίνει με επιθετικό ρυθμό

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Όλα τα σενάρια για το λιανεμπόριο είναι στο τραπέζι. Αυτή την εβδομάδα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας  σε συνδυασμό με την εξέλιξη της πανδημία», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο υπουργός μιλώντας στο Σκάι, ανέφερε ότι «οι πρώτες αποφάσεις θα αφορούν κομμωτήρια, ανθοπωλεία, βιβλιοπωλεία και καταστήματα με παιχνίδια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόνισε ότι «είμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή: να ανοίξουμε με ένα σχετικά λελογισμένο ρίσκο, και από την άλλη να μην καταστραφούν επιχειρήσεις». 

Σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς ότι με το άνοιγμα θα συνεχίσουν να μειώνονται τα κρούσματα. «Θα ανοίξουμε και θα ανεβαίνουν τα κρούσματα λόγω της κινητικότητας» διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης, και πρόσθεσε ότι το ζήτημα είναι αν αυτό γίνει με επιθετικό ρυθμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος