Κυβέρνηση

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Κουτσούμπα: Ο πρωθυπουργός ενημερώνει για ελληνοτουρκικά, εκλογικό νόμο

Στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο πρωθυπουργός και ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρώτος θα τον ενημερώσει για τις συναντήσεις που είχε στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Ο κ. Μητσοτάκης μετά τις συναντήσεις που είχε με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς την Παρασκευή, θα δει σήμερα και τον κ. Κουτσούμπα, ο οποίος απουσίαζε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και γι’ αυτό το ραντεβού προγραμματίστηκε για σήμερα.

Μητσοτάκης: Συνάντηση με Χριστοδουλίδη
Στη συνέχεια, ο Κ. Μητσοτάκης έχει συνάντηση στις 13:00 με με μέλη του CEO Clubs Greece, ενώ στις 17:00 θα υποδεχτεί τον επικεφαλής του φορέα «Jewish Agency for Israel», Αϊζακ Χέρζογκ.

Μισή ώρα αργότερα, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του «30ου GREEK ECONOMIC SUMMIT-Turning the Odds», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ