Κυβέρνηση

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μαξίμου

Μεθαύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 16:00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους καθώς πλέον δεν θα μεταδίδονται ούτε αυτά που θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη του Υπουργικού.

Επίσης άλλη μια διαφορά είναι ότι το Υπουργικό δεν θα γίνει στη Βουλή όπως συνηθίζονταν αλλά στο Μαξίμου καθώς εξαρχής ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι θέλει να αποσυνδεθεί η νομοθετική από την εκτελεστική εξουσία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...