Κυβέρνηση

Ο Τσίπρας υπερασπίζεται τον θανόντα πατέρα του – Οταν ο Πολάκης υβρίζει νεκρούς που είναι;


Το να θέλει να υπερασπιστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον νεκρό πατέρα του και να στηλιτεύσει αναφορές οι οποίες κατά τη γνώμη του θίγουν τη μνήμη του, προφανώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.

Στο πλαίσιο αυτό και στον απόηχο των αναφορών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα ότι «την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ζάμπλουτη οικογένεια ας αναζητήσουμε τους τρόπους που η δική σας οικογένεια απέκτησε την περιουσία της, με ποιους έκανε δουλειές τη χούντα» ο πρωθυπουργός ένοιωσε την ανάγκη να απαντήσει μέσω ανάρτησης στο facebook.

Σε αυτήν την ανάρτηση έκανε μία αναδρομή στην ιστορία του πατέρα του, μίλησε για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, για τις αριστέρες καταβολές του αλλά και τα προβλήματα που είχε ο ίδιος την περίοδο της Χούντας. Στη δεύτερη παράγραφο της ανάρτησης, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Επειδή όμως το να υβρίζει και να συκοφαντεί κανείς ζώντες είναι μια φορά αθλιότητα, το να υβρίζει και να συκοφαντεί νεκρούς που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους είναι ανείπωτη αθλιότητα».

Προφανώς ο πρωθυπουργός ένοιωσε ότι με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη θίχτηκε η τιμή του πατέρα του, του νεκρού πατέρα του ο οποίος – όπως ανέφερε – δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας δείχνει να ξεχνάει μία πρόσφατη αναφορά του ανθρώπου για τον οποίο μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε εναντίον του από τη ΝΔ σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

Σε αυτήν, για όσους δεν θυμούνται, ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την καταδίκη του για «ψευδείς ισχυρισμούς» σε βάρος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του δημοσιογράφου αλλά έφτασε στο σημείο να απειλεί με Εφετείο τον νεκρό Μπεσκένη!

Ο κ. Πολάκης ο οποίος έχει την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού σε ότι και αν κάνει, είχε επιτεθεί τότε στα ΜΜΕ που τόλμησαν να αναφερθούν στις αθλιότητές του, υποστηρίζοντας πως «οργίασαν» σχετικά με την καταδίκη του και τη «μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη».

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη "μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Dienstag, 12. Februar 2019

Δυστυχώς ούτε εκείνη τη φορά, ούτε όταν ο κ. Πολάκης αναφερόμενος – χωρίς ίχνος ντροπής – στους νεκρούς στο Μάτι είχε τονίσει με αρκετή δόση υπερηφάνειας πως «λειτούργησε αποτελεσματικά το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων «θολώνει» την εικόνα» είχε ενοχληθεί ο πρωθυπουργός με τα συγκεκριμένα σχόλια.

Ούτε βεβαίως, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με αφορμή τους νεκρούς που μετρούσε η Καλιφόρνια από την φονική πυρκαγιά θέλησε να υπερασπιστεί με τον… δικό του τρόπο  την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για τον χειρισμό της φωτιάς στο Μάτι . Τότε ο κ. Πολάκης με την «ευαισθησία» που τον διακρίνει είχε γράψει και πάλι στο facebook.

«Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;».

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 10. November 2018

tanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ