Κυβέρνηση

Ο Τσίπρας έβαλε την ΕΡΤ να αποκαταστήσει την «αλήθεια» για τον πατέρα του


Την ΕΡΤ φαίνεται ότι «επιστρατεύει» η κυβέρνηση, για να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα επί χούντας. 

Μία ημέρα μετά την επίθεση του προέδρου της ΝΔ στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, όταν ο κ. Μητσοτάκης άφησε υπαινιγμούς για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια Τσίπρα «απέκτησε την περιουσία την οποία είχε, πότε την απέκτησε και με ποιους έκανε δουλειές στη Χούντα», ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος θυμάται τον πατέρα του.

Φαίνεται όμως ότι στην κυβέρνηση δεν αρκεί αυτό, αλλά πρέπει να δοθεί απάντηση και μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Έτσι λοιπόν, στην αποψινή «Δεύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου, είναι καλεσμένοι η αδελφή του πρωθυπουργού, Ζανέτ και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και ξάδερφός του, Γιώργος Τσίπρας, για ν' απαντήσουν, όπως αναφέρεται σχετικά σε ανάρτηση στο Twitter, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά γεγονότα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...