Κυβέρνηση

Ο Πολάκης απαντά για τον «Σαχλαμαρόμαγκα»: «Άκου μπουρδοδημοσιογράφε...»


Με μια προσωπική επίθεση στον δημοσιογράφο που τόλμησε να του ασκήσει επώνυμα κριτική «απάντησε» ο Παύλος Πολάκης στο άρθρο με τίτλο "Σαχλαμαρόμαγκας" που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών την περασμένη Παρασκευή (15.02.2019).

Ο Παύλος Πολάκης, με μια ανάρτηση στο Facebook, «επιστρατεύει» ύβρεις και προσωπική επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Νανούρη, που… τόλμησε να του ασκήσει κριτική για τη στάση του στη δικαστική του διαμάχη με τον Βασίλη Μπεσκένη, τον δημοσιογράφο που έχει φύγει εδώ και μήνες από τη ζωή.

Τον αποκαλεί «μπουρδοδημοσιογράφο», πως είναι «αμελητέα ποσότης» και πως με το κείμενό του ήθελε να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας, βρίζοντάς τον. «Το ήξερα πως μισείς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν από τα γραπτά του. Πως αγαπούσες τον Μπεσκένη, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ» γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Απαντώντας στην αναφορά του δημοσιογράφου της Εφ.Συν. πως δεν ζήτησε συγγνώμη από τη χήρα και το παιδί του Βασίλη Μπεσκένη μετά τη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον δημοσιογράφο, ο Παύλος Πολάκης τον καλεί «πριν ξαναγράψεις σαχλαμάρες, δες τη σύμβαση του Μπεσκένη (…) και μετά ξαναπες μου να ζητήσω συγγνώμη από το κύκλωμα της σαπίλας».

«Η αντισυριζαϊκή τύφλωση σας έχει πειράξει το μυαλό, εσάς τους επαναστάτες της φακής» γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση

Τωρα το διαβασα.... Άκου "μπουρδοδημοσιογραφε" Δημητρη Νανουρη: Ειςαι λεει αριστεριστής ,το ήξερα πως μισείς τον Τσιπρα ...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 17. Februar 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ