Κυβέρνηση

Προσβολή νεκρού από τους Αλβανούς - Αποκαλούν «εξτρεμιστή» τον Κ. Κατσίφα - Ξύπνησε μετά από 3 ώρες η Ελληνική Κυβέρνηση, ήπια η τοποθέτηση του ΥΠΕΞ!

Mετά από σχεδόν τρεις ώρες το Ελληνικό ΥΠΕΞ εδέησε να βγάλει ανακοίνωση για την δολοφονία  του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μία ανακοίνωση εντελώς απαράδεκτη, καθώς είναι ήπιων τόνων, χωρίς μάλλον να έχουν αντιληφθεί την πραγματική διάσταση του γεγονότος.

«Εξτρεμιστής» - Προκαλούν οι Αλβανοί

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς αναφέρει πως κατάγεται από τα Γιάννενα. Σύμφωνα με το αλβανικό site syri.net, ο 35χρονος Έλληνας ομογενής είχε γεννηθεί στο Βουλιαράτι αλλά έμενε στην Αθήνα. Βρισκόταν στην Αλβανία την τελευταία εβδομάδα.

Τα αλβανικά ΜΜΕ τον αποκαλούν ακραίο εξτρεμιστή «που σχεδίαζε την επίθεση κατά της αλβανικής αστυνομίας στις 28 Οκτωβρίου».

Εντελώς απαράδεκτοι οι Αλβανοί που δεν σέβονται την μνήμη του.

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για το θάνατο Έλληνα πολίτη κατά ανταλλαγή πυροβολισμών στους Βουλιαράτες Αλβανίας.

«Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

Εκφράζουμε τη βαθειά λύπη μας για το θάνατο του Έλληνα ομογενή και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Έλληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».

https://youtu.be/_QChvQ1crwM?t=1

https://youtu.be/RYmyP1J0c50?t=2

https://youtu.be/d6hWFoGDHAM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ