Κυβέρνηση

Καταγγελία Δημοσχάκη: “Ο Καμμένος μου απαγόρεψε να πάω στο φυλάκιο των Καστανεών”

Καταγγελία σε βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, έκανε χθες ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Τάσος Δημοσχάκης, υποστηρίζοντας ότι δεν του επέτρεψε να επισκεφτεί την Μονάδα και το Φυλάκιο που υπηρετούσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SΤATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, ο Βουλευτής Έβρου και επίτιμος Αρχηγός της ΕΛΑΣ, θεωρεί την απαγόρευση αδικαιολόγητη, αφού όπως είπε είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τις διαβαθμίσεις απορρήτου και τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων σε κρίσιμες περιπτώσεις.

Τόνισε επίσης ότι κατά την ιδιωτική συνομιλία που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στην Βουλή προκειμένου να ενη,ερώσει την οικογένεια του Εβρίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, αυτός του δήλωσε ότι …δεν ξέρει πότε θα επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί στην πατρίδα.

“Την περασμένη Τρίτη έστειλα επιστολή στον υπουργό Άμυνας κ.Καμμένο και του ζήτησα να επισκεφθώ το φυλάκιο 1 στις Καστανιές που συνέβη το περιστατικό και την Τετάρτη έλαβα απάντηση απ’ το στρατιωτικό γραφείο πως το απαγορεύει ο υπουργός κ.Καμμένος. Το ανακοινώνω στους πολίτες και παραδίδω τον κ.Καμμένο στην περιφρόνηση τους.

Είναι απαράδεκτος και προσβάλλει τους θεσμούς όταν απαγορεύει σε έναν βουλευτή και επίτιμο αρχηγό της ΕΛΑΣ που γνωρίζει τί σημαίνουν απόρρητα θέματα και πως να τα χειριστεί. Να αφήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα… νυχτέρια σε φυλάκια και τις ολονύκτιες διασκεδάσεις, όπως έκανε στο Δέλτα του Έβρου διασκεδάζοντας και να ασχολείται με την οργάνωση και την ετοιμότητα του στρατεύματος“.

Πηγή: statusradio.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ