Κυβέρνηση

«Έσκασε στα γέλια» ο Πολάκης ενώ μιλούσε ο Πικραμμένος στη Βουλή- «Μη γελάς, λίγο σεβασμό», τού είπε ο Κικίλιας (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε μια μάλλον ασεβή ενέργεια απέναντι στον ομιλητή για την υπόθεση Novartis, που εκείνη τη στιγμή στο βήμα ήταν ο πρώην ανώτατος δικαστικός και υπηρεσιακός πρωθυπουργός το 2012 Παναγιώτης Πικραμμένος, προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πικραμμένος καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος και η φωνή του έτρεμε και μάλλον αυτό προκάλεσε γέλιο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος φάνηκε να χλευάζει τον ομιλητή.

Η στάση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους βουλευτές της ΝΔ και ιδιαίτερα από τους κ.κ. Κουμουτσάκο και Κικίλια που είπαν μεταξύ άλλων στον κ. Πολάκη: «Μη γελάς, λίγο σεβασμό!».

https://youtu.be/eIbijL1XvFw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ