Αυτοδιοίκηση

Πατούλης: Έχει μεγάλη κίνηση η Αθήνα που στο πρώτο lockdown δεν είχε

Σοβαρό προβληματισμό εγείρουν οι εικόνες συμφόρησης που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας. Ειδικά σήμερα το απόγευμα οι δρόμοι θύμιζαν προ κορωνοϊού εποχές.

Ειδικότερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στο ύψος του Μοσχάτου, στην περιοχή κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο αλλά και κοντά στη Μεταμόρφωση. Μάλιστα σε σημεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, «όπως έχει διαπιστωθεί από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής παρατηρούμε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε σχέση με το πρώτο lockdown και παρατηρούμε και μια μεταβολή ως προς τις μέρες και ώρες αιχμής».

«Είχαμε συνηθίσει η μεγαλύτερη κίνηση να καταγράφεται τη Δευτέρα και την Παρασκευή ενώ στο διάστημα του lockdown η κίνηση καταγράφεται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Έτσι, λοιπόν και σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Μάλιστα, συναντάμε και συμφορήσεις που δεν εντοπίζαμε στο πρώτο lockdown όπου συνήθως παρατηρούνται στη Λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνό μέχρι Σκαραμαγκά, στην Ηλιουπόλεως στο ύψος της γυναστικής ακαδημίας και αρκετές φορές αυξημένη κυκλοφορία στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Αλεξάνδρας
», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...