σήραγγα Λουμπάρδα
Αυτοδιοίκηση

Αττική: Στην κυκλοφορία η σήραγγα Λουμπάρδα (Τρύπες Καραμανλή)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά από σχετική επιθεώρηση που πραγματοποίησε στα έργα,  έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία τη σήραγγα Λουμπάρδα (Τρύπες Καραμανλή).  Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας στις σήραγγες της παραλιακής λεωφόρου με κατεύθυνση προς Σούνιο. Οι σήραγγες είχαν κλείσει στις 15 Οκτωβρίου προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαιτούμενα έργα τα οποία και ολοκληρώθηκαν χθες 13/11/20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την παράδοση του έργου ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε: «Με πρωταρχικό στόχο μας την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από την περιοχή, θέσαμε ως άμεση προτεραιότητά μας το έργο άρσης επικινδυνότητας το οποίο και ολοκληρώσαμε με γρήγορους ρυθμούς».

Τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συνόδευαν στο σημείο η Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Ε. Κοσμίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτης, καθώς και αξιωματούχοι της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

σήραγγα Λουμπάρδα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ