αδέσποτο στη Θεσσαλονίκη
Αυτοδιοίκηση

Θεσσαλονίκη: Σπιτάκια και ποτίστρες για τα αδέσποτα

Σπιτάκια και ποτίστρες για τα αδέσποτα σκυλιά που κινούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να τοποθετήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ανταποκρινόμενη σε αίτηση της Φιλοζωικής Οργάνωσης «Νοιάζομαι», η δημοτική αρχή θα τοποθετήσει σύντομα ένα σπιτάκι στο πάρκο Τσιρογιάννη για τον αδέσποτο –και μεγάλο σε ηλικία- «Αρκουδέλη».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδη, σημείωσε ότι ήδη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στεγάζονται τρεις αδέσποτοι σκύλοι σε κατασκευή φιλόζωων της περιοχής και έχει μπει ταΐστρα με πρωτοβουλία του δήμου.

Από την πλευρά της, η Εύη Καλαϊτζίδου από το φιλοζωικό σωματείο που κατέθεσε και το σχετικό αίτημα για παραχώρηση δημοτικού χώρου για το κατάλυμα του «Αρκουδέλη» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η ηλικία και τα αρθριτικά του αδέσποτου σκύου δεν του επιτρέπουν πια να παραμένει χωρίς προστασία σε βροχή και κρύο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...