Αυτοδιοίκηση

Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν τις ζαρντινιέρες

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σχολίασε μέσω δημοσίευσής του τις ζημιές που προκλήθηκαν στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου, όταν άγνωστοι τις γέμισαν με συνθήματα.

"Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν" έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων στο λογαριασμό του στο facebook ανεβάζοντας παράλληλα βίντεο από τη στιγμή που συνεργεία του δήμου καθάριζαν τις μπογιές.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές προκλήθηκαν αμέσως μετά το τέλος της πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis am Dienstag, 7. Juli 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ