Αυτοδιοίκηση

Βόλος: Ο Μπέος σε ρόλο...σερίφη διώχνει οδηγούς που είχαν παρκάρει παράνομα!-Εικόνες

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανέλαβε δράση και "ηγήθηκε" μίας επιχείρησης απομάκρυνσης παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων στην πόλη.

Οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων έγινε σήμερα στις 11.00 το πρωί, από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη εμφανίστηκε πάνω σε μοτοσυκλέτα στην αρχή της Ιάσονος. Από εκεί μαζί με τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους άνδρες της Τροχαίας Βόλου, αλλά και στενούς του συνεργάτες απομάκρυναν τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει στον λεωφορειόδρομο, στην αριστερή πλευρά της οδού, αλλά και σε όσους εκείνη την ώρα παρανόμως έκαναν φορτοεκφορτώσεις.

Ο κ. Μπέος διέσχισε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος, της οδού Δημητριάδος, της οδού Κ. Καρτάλη έως την Ανθίμου Γαζή και κατέβηκε την Ελευθερίου Βενιζέλου σύμφωνα με το thenewspaper.

Εκεί μάλιστα είχε αντιπαράθεση με επαγγελματίες οι οποίοι είχαν κάνει κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αφήνοντας προϊόντα προς πώληση πάνω στα πεζοδρόμια, και η Δημοτική αστυνομία του επέβαλε πρόστιμα 200 ευρώ.

Μαζί με τον κ. Μπέο ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ανδρέας Ζέρβας, Γ. Βλιώρας, Απ. Μαλαματίνης και Θ. Σταυρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ