Αυτοδιοίκηση

Γ. Μπουτάρης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας- Οταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην παρουσίαση της κίνησης τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της κυρίας Διαμαντοπούλου, του κ. Ραγκούση και του κ. Φλωρίδη.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό».Αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα είπε: «Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου