Αυτοδιοίκηση

Δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν - Οπαδοί ΠΑΟΚ εναντίον Μπουτάρη: Η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα

“Επίθεση” κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος υπέδειξε οπαδούς του ΠΑΟΚ ως υπεύθυνους για τον εμπρησμό του κτηρίου της κατάληψης Libertatia, εξαπέλυσαν όλοι οι σύνδεσμοι του Δικεφάλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, επιτίθενται στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος υποστήριξε πως δύο αντιφρονούσες ομάδες των οπαδών του Δικεφάλου βρίσκονται πίσω από τον εμπρησμό του κτηρίου.

“Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ). Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλάκυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι.

Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε.

Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας.

Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ). Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος.

Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοί που θα προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς».

Να σημειωθεί πως την ανακοίνωση δεν συνυπογράφουν ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ Θύρα 4 και ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠAOK Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ