Αυτοδιοίκηση

Ο Μπουτάρης... τα έβαλε και με τους μαθητές: Δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο! (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.


Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Μπουτάρης με μαθητές να φωνάζουν συνθήματα στο δημαρχείο.

«Να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ο κόσμος δουλεύει και δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο», φώναζε μαινόμενος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές 12ου Δημοτικού Σχολείου- το οποίο αναμένεται να κλείσει- μπήκαν μέσα στο Δημαρχείο και άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα.

Ο Μπουτάρης βγήκε στο εσωτερικό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα, ζήτησε να περάσουν έξω από τον χώρο όλα τα παιδιά, αν θέλουν γονείς και δάσκαλοι να συζητήσουν μαζί του.

Έπειτα, ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος Νίκος Φωτίου άρχισαν να συνομιλούν με τους γονείς και τους δασκάλους, ωστόσο όταν μία μητέρα είπε στον Μπουτάρη ότι «η συμπεριφορά σας απέναντι στα παιδιά μας είναι ρατσιστική» ο Μπουτάρης αποχώρησε από τη συζήτηση.

Πηγή: thessnews.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος