Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Στέφανου Μάνου εξέφρασε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
«Να ασχολείσαι με την πολιτική χωρίς να επιδιώκεις να είσαι αρεστός, αλλά διαρκώς χρήσιμος ως ενεργός και ορθολογικός πολίτης», γράφει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκέρτσος, αποχαιρετώντας τον πρώην υπουργό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Μάνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:
«Να ασχολείσαι με την πολιτική χωρίς να επιδιώκεις να είσαι αρεστός αλλά διαρκώς χρήσιμος ως ενεργός και ορθολογικός πολίτης. Αυτή είναι για εμένα η πολιτική παρακαταθήκη του Στέφανου Μάνου. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό, θλίψη αλλά και ευγνωμοσύνη για τη διακριτή τροχιά που χάραξε στα δημόσια πράγματα έως το τέλος. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του».