Πολιτική

Πολάκης εναντίον Φαραντούρη: «Είναι ένας φελλός - Έπρεπε να τον έχω ξεφτιλίσει»

Ο Παύλος Πολάκης, μετά την παρουσία του Νικόλα Φαραντούρη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή «φελλό», ενώ ανέφερε ότι εκ των υστέρων θεωρεί πως θα έπρεπε να τον είχε «ξεφτιλίσει» όταν είχε θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως πρόσθεσε, τότε δεν το έκανε επειδή, κατά την έκφρασή του, υπήρχαν ήδη αρκετά εσωτερικά τραύματα.

Στην ίδια ανάρτηση, αναφέρθηκε και στην πολιτική διαδρομή του διεγραμμένου από τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτή, σημειώνοντας δηκτικά ότι «μικρός ήταν στη ΔΑΠ» και προσθέτοντας πως «δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος των μετακινήσεών του».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Νικόλα Φαραντούρη

«ΑΛΕΞΑΡΑ-ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ-ΣΩΚΡΑΤΑΡΑ» και τώρα «ΝΙΚΟΛΑΡΑ»!!

Αυτός ο άνθρωπος είχε έρθει δυο φορές στο γραφείο μου στη Βουλή όταν ήμουν συντονιστής ΕΠΕΚΕ ,για να με παρακαλέσει να πιάσω τον απατεώνα να τον βάλει υποψήφιο ευρωβουλευτή!

Τότε τον πρωτογνώρισα από κοντά και κατάλαβα τι «προικιό» ήταν από πριν που είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κεφαλλονιά!

Προφανώς ούτε που ασχολήθηκα με τον τύπο ,αλλά βρήκε άλλες διαδρομές για να προσεγγίσει τον κλειστό πυρήνα γύρω από τον απατεώνα, ειδικά μετά που έφυγα από τη θέση του συντονιστή των Επεκε μετά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια!!

Ο τύπος είναι ένας ΦΕΛΛΟΣ! Δυστυχώς έπρεπε να τον έχω ξεφτιλίσει όταν κατέβηκε και για υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είχαμε αρκετά τραύματα τότε!!

Μην ξεχνάμε πως μικρός ήταν στη ΔΑΠ ,δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος των μετακινήσεών του …

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα - Ιραν
Εθνικά θέματα 0

Διπλωματικός μαραθώνιος για τα ελληνικά πλοία στον Περσικό: Το σκληρό μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τεχεράνη και το παρασκήνιο με τον Αραγτσί

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ παρενέβη δυναμικά προς το Ιράν, απαιτώντας την ασφαλή έξοδο των εγκλωβισμένων πλοίων και ξεκαθαρίζοντας...