Πολιτική

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Η χθεσινή εκδήλωση έμοιαζε με αποτυχημένο reunion παλιών συντρόφων»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε το εξής: «Όταν μετά από 10-20 χρόνια μαζευόμαστε παλιοί συμμαθητές, το κυριότερο πράγμα που κάνουμε είναι μια αυτοκριτική, έστω με έντονα στοιχεία αυτοσαρκασμού.

Reunion όπου μαζεύονται μετά από 2 χρόνια τα ίδια ακριβώς πρόσωπα - κάποιους τους έβαλε και στον εξώστη μάλιστα - και λες ότι τα έχεις κάνει όλα καλά και την επόμενη φορά θα τα κάνεις πάλι όλα καλά, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία.

Στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι η συζήτηση είναι παρωχημένη, με ίδια συνθήματα, ίδιες διαχωριστικές γραμμές. Το έχουμε δει το έργο ξανά και ξανά. Πάει μπροστά ο κόσμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θέλουμε συνέχεια να μετατρέπουμε καταλήψεις σε βιβλιοθήκες»

«Επειδή έχει παρελθόν με τις καταλήψεις ο κ. Τσίπρας, για μένα είναι πιο σημαντική είδηση είναι ότι στο ΑΠΘ μια κατάληψη μετατράπηκε σε βιβλιοθήκη.

Θέλουμε συνέχεια να μετατρέπουμε καταλήψεις σε βιβλιοθήκες και να πετυχαίνουμε τέτοιες μικρές νίκες στην κοινωνία», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Κανένας δεν φοβάται κανέναν»

Ερωτηθείς μάλιστα για το αν υποτιμά η κυβέρνηση τον πρώην πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά.

«Κανένας δεν φοβάται κανέναν, η πολιτική είναι ζήτημα εφαρμογής πολιτικών. Ξαναλέω, 2 χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος επέστρεψε με τους ίδιους ανθρώπους ως ακροατήριο ακριβώς με τις ίδιες προτάσεις.

Είδατε εσείς κάποιο νέο πρόσωπο; Θα μπορούσε πολύ απλά να συγκαλέσει μια κοινή συνεδρίαση όλης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς και όλων των κομματιδίων, για να μην μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οικονομία 0

Είναι ολετήρες των λαών της Ευρώπης-Τι απίστευτο ζήτησε η ΕΚΤ από την Μελόνι για τον χρυσό της χώρας- Ο ελληνικός χρυσός που βρίσκεται;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις Βρυξέλλες και σχεδιάζουν να απομυζήσουν τα ασημικά των κρατών μελών όντας έχοντας αποτύχει...