Πολιτική

Εύα Καϊλή: «Με κρατούσαν στην απομόνωση με τα φώτα αναμμένα»

«Ήμουν σε μια κατάσταση επιβίωσης. Με κρατούσαν κάποιες ημέρες στην απομόνωση, με τσουχτερό κρύο και τα φώτα αναμμένα. Τις πρώτες ημέρες δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου, δεν είχα πρόσβαση στη δικογραφία, δεν μπορούσε να μιλήσω και να δω την κόρη μου. Για πολλές εβδομάδες μου έλεγαν ότι θα την κρατήσουν μακριά μου», ανέφερε αρχικά η Εύα Καϊλή. 

«Πέραν αυτής της σωματικής πίεσης, υπήρχε και η ψυχολογική γιατί με απειλούσαν λέγοντας πως θα δώσουν την κόρη μου στην πρόνοια. Μου ζήτησαν να δώσω δύο ονόματα των ανώτερών μου, υποθέτω τον πρόεδρο και τον επίτροπο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...