Πολιτική

Στην Αταλάντη την Κυριακή ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση και της Βίκυς Καρατζόγλου

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 21.00 σε εκδήλωση συναυλία που διοργανώνει η ΚΟΒ Αταλάντης του ΚΚΕ, στην οποία θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης και η Βίκυ Καρατζόγλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης.

Υπενθυμίζεται πως ο γγ του ΚΚΕ έδωσε επίσης το παρών σε συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν στις αρχές Ιουνίου σωματεία εργαζομένων, σύλλογοι και φορείς της Λοκρίδας με σύνθημα: «Κανένας μόνος. Όλοι για έναν και ένας για όλους» και πάλι στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Ισραηλινός Αξιωματούχος: Σε μια κρίση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με την Άγκυρα, το δίκτυο υποστήριξης των τουρκικών drones θα σταματήσει απότομα

Μεγάλο παραμύθι η τουρκική υπεροπλία με τα ” Bayraktar”-Έρχεται κοινό σχέδιο Ισραήλ, Ελλάδος και Κύπρου κατά της...