Πολιτική

Παραιτείται ο Γιώργος Καραμέρος από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται οι μαζικές αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, έχει δώσει την παραίτηση του στον Σωκράτη Φάμελλο εδώ και ένα μήνα και όπως λέγεται πρόκειται να γίνει δεκτή τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Την θέση του Γιώργου Καραμέρου στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναλάβει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο οποίος θεωρείται ένα ιδιαίτερα ικανό στέλεχος, καθώς έχει εμπειρία και από κυβερνητικά καθήκοντα.

Στην κυβέρνηση Τσίπρα ο ίδιος ήταν στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο