Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των ΜΟΕ

Έλαβε χώρα σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, στη Θεσσαλονίκη, ο νέος κύκλος συναντήσεων των αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. 

Οι αντιπροσωπείες αποτελούνταν από Πρέσβεις, ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και λοιπούς αξιωματούχους των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν ανασκόπηση της εφαρμογής των αμοιβαίως συμφωνημένων δραστηριοτήτων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης για το 2025 και συζήτησαν τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2026.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα. Η επόμενη συνάντηση θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...