Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Αγνώριστος στην Ουάσιγκτον ο Πάνος Καμμένος! Με νέο look στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Τραμπ

Με ζιβάγκο και νεανικό χτένισμα, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως κάνει τις επαφές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η αλλαγή σε σχέση με τον… παλιό Πάνο Καμμένο δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα αλλά και με τη διάθεση που εκπέμπει ο άλλοτε πρόεδρος του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Το πλατύ του χαμόγελο στη φωτογραφία είναι ενδεικτικό.

Ο φακός τον εντόπισε στην Ουάσιγκτον, παρέα με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου. Ο τελευταίος ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του Hellas Journal στο Facebook, με το σχόλιο «τυχαίες, αλλά μεγάλες συναντήσεις στην Ουάσιγκτον».

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη ορκωμοσία του, ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ τη Δευτέρα (20.01.2025), στην Ουάσιγκτον, στη διάρκεια τετραήμερων εκδηλώσεων που αναμένεται να διεξαχθούν εν μέσω πολικού ψύχους.

Το αρχικό πλάνο ήταν η ορκωμοσία να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), στα δυτικά σκαλιά του Καπιτωλίου.

Ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα θα δώσει λοιπόν το «παρών» στη λαμπρή τελετή του Ρεπουμπλικανού προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...