Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λιβανέζο ομόλογό του για τη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου, Αμπντάλα Μπου Χαμπίμπ, είχε σήμερα ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για την επόμενη ημέρα στη Συρία και την συνεχιζόμενη περιφερειακή αναταραχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσν του υπoυργείου Εξωτερικών, «ο Έλληνας υπουργός τόνισε τη σημασία της εφαρμογής των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου».

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης και Μπου Χαμπίμπ συμφώνησαν, επίσης, «να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεών τους σε αυτά τα θέματα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται