Πολιτική

Μητσοτάκης: Παραβρέθηκε στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, έδωσαν το παρόν στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα, Τετάρτη (11.09.24) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, εγκαινιάζοντας τη νέα χρονιά.

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βιέννη, όπου στις 15.30 ώρα Ελλάδας, θα έχει συνάντηση με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Karl Nehammer.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στον Τύπο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...